NÅGOT FÖR ALLA SMAKRIKTNINGAR

BO MITT I SMETEN

Men hur är läget? Alldeles utmärkt! Askegården ligger verkligen mitt i smeten och här finns något för alla smakriktningar. Gillar du havet? Cykla i västlig riktning, det är bara ett par kilometer till Askimsbadet. Och i mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogstigar och bär- och svampmarker. Sugen på golf? Det finns tre banor i närområdet, med lite god vilja kan du till och med dra din vagn på cykelbanan och pegga upp på tee efter tio minuters promenad.

Är du mest intresserad av fotboll? Tvärs över gatan huserar Askims IK med 800 medlemmar och tre konstgräsplaner.

Handla idag!

Om du gillar shopping hittar du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut. Frölunda Torg ligger också nära och alla de stora dagligvaruhandlarna finns representerade i närområdet. Även serviceutbudet är utmärkt. Bra skolor och förskolor ligger inpå knuten, och det finns både kommunala och fristående alternativ att välja bland i Askim.

Bra kommunikationer

Om du vill in till centrala Göteborg är det knappa 7 lättcyklade kilometer till Linnéplatsen. Går på 20-25 minuter. En busshållplats ligger alldeles utanför området och om du kör bil går Söderleden mot Mölndal och Säröleden söder ut i närheten.

KONTAKTA MÄKLAREN

För mer information!

Sandra Messer
Nya Kvadrat
0768-81 88 81
sandra.messer@nyakvadrat.se

Askegården - både nybyggt och etablerat

Låter det som en motsägelse? Det är det faktiskt inte, för vi bygger Askegården alldeles intill det väletablerade och omtyckta området Kobbegården. På så vis får du både ett helt nytt, fräscht och praktiskt planerat boende och samtidigt tillgång till ett välskött och bra grannskap med flera fina gårdar, uteplatser och lekplatser. Och en massa trevliga grannar, förstås! 1+1=3 helt enkelt.

Här finns något för alla smakriktningar