Smarta och umgängesvänliga lägenheter

BOSTÄDERNA

Lägenheterna i Askegården är kort och gott ljusa, ombonade och gemytliga. Det finns lägenheter som passar både dig som bor ensam eller i en lite större familj.

I både första och andra etappen bygger vi 1-4 rummare på 38-90 kvadratmeter, fördelade på 49 bostadsrätter per etapp.

Lägenheterna

Bostäder: 98 st
Boyta: 38–90 kvm
Rum: 1–4 rok


Inflyttning: Från kvartal 4, 2019

Välplanerat och trivsamt

Alla lägenheter får fönster i två väderstreck. Förutom entrébalkong har flera även en balkong åt motsatt håll.
Hallväggen blir vinklad och öppnar upp för ljus och fria siktlinjer. I hallen läggs ett ljust grått klinker. Badrumen byggs helkaklade och utrustade med kombimaskin. Här kommer du även kunna njuta av golvvärme och handdukstork. De fullutrustade köken går i en varmgrå nyans. I övrigt lägger fin vitpigmenterad ekparkett på golven och väggarna målas vita

Lägenheterna är kort och gott ljusa, ombonade och gemytliga. Dessutom har alla lägenheterna tillgång till ett externt förråd i huset.

BOSTADSVÄLJAREN

Här ser du bostädernas läge, pris och planlösningar.

Rundvandring 2 ROK

Rundvandring 4 ROK

Vindskyddat sydvästläge

I Askegården är husen 5-6 våningar höga och byggda i vinkel mot varandra. Det skapar gårdar åt sydväst i vindskyddat umgängesvänligt läge. Gårdarna planeras gröna och luftiga, med cykelparkering under tak och liten lekplats för de mindre barnen. Sittplatser och grill inbjuder till umgänge med grannar och vänner. Och för dig med gröna fingrar planeras även möjligheten att kunna odla.

Byggt för möten

Du når din lägenhet via det gemensamma trapphuset eller med hissen. Lägenheterna har en entrébalkong med plats för stol och bord och hörnlägenheterna har egen balkong. Här kan du sitta och ta det lugnt, heja på grannen, dricka ditt kaffe och kika ner på den gröna gården och allt som händer där. Bor du på första våningen har du istället en egen inramad uteplats.

Långsiktiga relationer

Det är vad vi är vana att jobba med på Stena Fastigheter. Vi är en av Sveriges ledande privata fastighetsbolag med lång erfarenhet av att bygga goda, långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Stena Fastigheter slänger inte upp ett hus, säljer det och tar farväl.

Faktum är att utvecklingen av Askegården är en del av Stena Fastigheters arbete med att utveckla långsiktigt attraktiva boendemiljöer. Här vill vi ta tillvara på och utveckla områdets kvaliteter på ett sätt som kommer fler till godo. Vi bygger både hyresrätter och bostadsrätter, då vi ser att det ger våra kunder en möjlighet till valfrihet i boendet utifrån livets skiftande behov. En blandning av olika boendeformer bidrar också till att stärka områdets attraktivitet. Tillsammans med vårt fokus på social hållbarhet och en god förvaltning bidrar det till en positiv utveckling av staden.

Stena Fastigheter kommer att vara kvar och ta långsiktigt ansvar för vår del av området.

Är du intresserad av att bo i hyresrätt, läs mer via länken nedan.

Jag vill hyra istället